Strippklubb, striptease-hyra strippa-hyra strippor-hyra strippa stockholm-hyr strippa i stockholm-boka strippor-köpa en strippa-kontakta en strippa-strippkungen-strippfömedling-stockholm stripp-stockholms strippor-jobba ssom strippa-vad tjänar en strippa-manligt stippa-kvinnlig strippa-möhippa-svensexa-krog show-krog shower-lära sig att strippa- lära sig polsedance-poledaance-polsedanse-Girls-Glamour modeller-Strippor-stockholm strippor-strippa hyra stockholm-hyra stockholm strippor-fest strippa-strippa till fest-snygga strippor-striptease till festen-
Tjänster

TJÄNSTER

Våra modeller och strippor anlitas oftast som värdinnor & värdar för premiärer, företagsfester, striptease, poledance, möhippor, svensexor,
filmpremiärer, releasefester, krogar, shower, privata fester, kick offs, födelsedagsfester, mässor, föreningsfester, mc utställningar, bil mässor, boxnings tävlingar, olika intervjuer, tv shower, tidningar, strippklubbar, filmer och radio program.

Ring oss så hjälper vi er att skräddarsy ert arrangemang eller fest. Vi har både manliga och kvinnliga strippor och modeller.
Hyr en strippa. Hyr den hos strippförmedlingen med de snyggaste och bästa stripporna.

Limousine med en strippa


60 Min        6000:- sek


Mingel / Värdinna / Glamour modeller


60 Min      3500:- sek


Striptease show / Poledance / Dubbel stripp


15 Min     3500:- sek

35 Min     5000:- sek


Massage


35 Min      3000:- sek

60 Min       5000:- sek


Dubbel striptease 2 tjejer

2 snygga strippor samtidigt till er fest. Vi erbjuder även en manlig och kvinnlig strippa i ett paket.

Våra striptease stjärnor får er fest att bli bättre. Hyr en strippa i Stockholm av oss.

Izza Landorias tjänster

Dominans - Izza Landoria


Inom dominans där vet du vad en riktig slav innebär så ska du ALLTID börja tilltala mig som Madame Queen, min plikt är att förnedra sönder dig och glöm aldrig bort att ALLTID knäböja för mig. När jag är klar med dig så kommer du känna dig så värdelös av mina ord och förstå att ingen vill ha dig. Om jag vill köra in en dildo och tvinga dig deepthrotha den så gör jag det, jag pressar dina gränser till max. Är du duktig så kanske du får gå runt i kvinnokläder och högklackat och städa och vika tvätt medans jag tittar på dig och varje steg du tar. Du märker snabbt om du gör något fel vilket du troligtvis kommer göra. Jag älskar att förnedra en man till den gränsen där han ej kan kallas för man längre. Kissa på dig om jag så vill och om jag tycker att du har förtjänat det. Älskar att gå runt med personer i koppel på öppen gata för offentlig förnedring så alla kan se vem du tillhör. Min njutning kommer av att förnedra dig över dina gränser. Om jag anser att fysisk förnedring är på sin plats så var beredd på att jag tränar flera gånger i veckan så det kommer att kännas ett tag framöver. Allt för många undergivna är utan vägledning och träning som de behöver och så slutar de med att känna sig borta och förvirrade. De känner besvikelse när en domina stöter bort dom ochdom kan inte förstå varför de är okapabla till att tillfredställa en domina. Du kanske också har funderat varför du inte kan hitta en domina/ägare som är rätt för dig, eller kanske gillar du att tjäna dominanta kvinnor på ett visst sätt men har svårt att hitta den rätta dominan som kommer uppskatta din fetish?
Jag kommer att träna dig att lyda, att be om tillåtelse av saker enslav måste fråga, att acceptera straff, att visa uppskattning för belöning, och andra viktiga regler som en slav måste lära sig.Ta aldrig ton mot din Madame, det gynnar inte dig! Du kommer till slut att bli en bra slav. Jag är en riktig Domina som vet vad jag gör och du kommer vara nöjd. /// Izza Landoria 
Hyr Sveriges bästa strippa via oss Izza Landoria.


Dominans
Värdinna

Striptease


Företagsfester, privata fester, arrangeman och mässor.
Hyr en strippa idag! Boka Izza Landoria till festen

Glamourmodeller

Värdinna / modell / sällskap


Izza landoria har både utseendet, humorn och kunskapen att finnas som både värdinna, modell och dansare vid olika

tillställningar och klubbar.

Domina

Övriga tjänster av Izza landoria


Via stripphuset kan du köpa massage, film och underkläder.

Boka Izza Landoria 


Bokningsagent kontakt@stripphuset.se

Poledance / Striptease kurs

Lär dig att strippa / poledance

Vår kurs inom striptease / poledance är snart igång.
Maila oss med er intresseanmälan och lär dig strippa av de bästa

stripp artisterna i Sverige. Våra striptease kurser kommer att finnas i Stockholm.
Alla våra strippor lär ut sin konst. OBS !!! Begränsat antal platser.
kontakt@stripphuset.se  

Striptease är en konstform som utövas i hela världen även kallad poledance. Striptease samt poledance har blivit mera accepterat och är en form av träning, uppträdande och ett yrke. I många länder är tex magdans populärt såsom i Libanon, Indien och Pakistan där även magdans erbjuds på vanliga restauranger precis som i Sverige.


Hyr en strippa, hyr en glamourmodell, boka en strippa i Stockholm idag. Striptease på festen är alltid uppskattat.


Numera finns även tävlingar i poledance och striptease. Vi på stripphuset erbjuder er att hyra både striptease och poledance artister som har detta som yrke. Många av våra strippor / poledansare har tränat inom gymnastik och akrobatik.


Detta är en konstform som kräver dicilpin, hårt tränande och en kost som passar träningen. 

Idag har vi kunder som företagsarrangemang, privata tillställningar, mässor, kick offs osv.

Lyxa till festen med att hyra en strippa eller en glamour modell !