Strippklubb, striptease-hyra strippa-hyra strippor-hyra strippa stockholm-hyr strippa i stockholm-boka strippor-köpa en strippa-kontakta en strippa-strippkungen-strippfömedling-stockholm stripp-stockholms strippor-jobba ssom strippa-vad tjänar en strippa-manligt stippa-kvinnlig strippa-möhippa-svensexa-krog show-krog shower-lära sig att strippa- lära sig polsedance-poledaance-polsedanse-Girls-Glamour modeller-Strippor-stockholm strippor-strippa hyra stockholm-hyra stockholm strippor-fest strippa-strippa till fest-snygga strippor-striptease till festen-
Tjänster

TJÄNSTER

Våra modeller och strippor anlitas oftast som värdinnor & värdar för premiärer, företagsfester, striptease, poledance, möhippor, svensexor,
filmpremiärer, releasefester, krogar, shower, privata fester, kick offs, födelsedagsfester, mässor, föreningsfester, mc utställningar, bil mässor, boxnings tävlingar, olika intervjuer, tv shower, tidningar, strippklubbar, filmer, reklam och modell uppdrag och radio program.

Ring oss så hjälper vi er att skräddarsy ert arrangemang eller fest. Vi har både manliga och kvinnliga strippor och modeller.
Hyr en strippa eller glamour modell. Hyr den hos strippförmedlingen med de snyggaste och bästa stripporna och modellerna.

Limousine med en strippa


60 Min        6000:- sek


Mingel / Värdinna / Glamour modeller


60 Min      3500:- sek


Striptease show / Poledance / Dubbel stripp


15 Min     3500:- sek

35 Min     5000:- sek


Massage


35 Min      3000:- sek

60 Min       5000:- sek


THIS IS

Luna Dvil Davila


-Professionell Domina & Lady

-Glamourmodell

-Skådespelerska

-Strippa


Boka Luna

070-5202600Luna Dvil Davila

Strippklubb, striptease-hyra strippa-hyra strippor-hyra strippa stockholm-hyr strippa i stockholm-boka strippor-köpa en strippa-kontakta en strippa-strippkungen-strippfömedling-stockholm stripp-stockholms strippor-jobba ssom strippa-vad tjänar en strippa-manligt stippa-kvinnlig strippa-möhippa-svensexa-krog show-krog shower-lära sig att strippa- lära sig polsedance-poledaance-polsedanse-Girls-Glamour modeller-Strippor-stockholm strippor-strippa hyra stockholm-hyra stockholm strippor-fest strippa-strippa till fest-snygga strippor-striptease till festen-

Luna Davila ( D’Vil) är verksam som Domina, Men utför också uppdrag som modell och inom striptease på professionell nivå samt som värdinna på tillställningar.

Beskrivning innehåller allt som rör bokning och i ordningsföljden, var god skrolla ner för information om din bokning. Domina, striptease och Värdinna/ modell

Luna som Din Domina:

Luna Davila (D’Vil) har en lång bakgrund som Domina både internationellt och inom Sverige.  Efter 20 års utforskande är ledorden, sekretess, klass, säkerhet, service och trygg vägledning. Sessionerna Luna håller är högtidliga och hon vill även beskriva dem som ”heliga”.

Referenser från två anonyma klienter:

"Luna - du gjorde min kväll oförglömlig". Du har verkligen allt för att föra en man till tryggt utforskande och nya nivåer av upplevelser. Jag var orolig innan vårt möte men redan vid vårt första handslag ersattes den oron med tillit. Stort tack för att du förklarade hur sessioner så att säga kan röra sig mellan ”tryggetszon, ”utforskande  - och traumatiserande zon” jag kände att jag nådde längre än jag någonsin gjort med din  varma, sensuella och på samma gång bestämda essens. Jag kommer lägga min tlllit i dina händer igen / Din Laurance ” You know I’ve been at your feets for many years and will prove me worthy of staying there continuously. There is no one else I feel more safe yet unsafe;) somehow you bring the best out of me, make me safe, relaxed, alive. I feel seen & heard, thank You for your service & your nectar ;) I want everyone that feels called to submit and explore to try a session with Luna. I know I have to share but she makes me feel all hers when we meet. / You know me -C”

Hur går en session till? - En vänlig men bestämd hälsning från Luna;

Sessionerna utformas utifrån ditt behov och dina önskemål. Kommunikation om dina behov och gränser sker främst verbalt i förväg men kan även modifieras under sessionen gång. Allt sker genom samtycke och i en balans mellan verbal kommunikation samt energietiskt inkännande från mitt håll. Det är ett stort och utmanande vackert uppdrag att föra min medspelare, undergivna, utforskande kalla Dig vad Du vill, till ett givande utforskande inom dominans, maktförskjutning och underkastelse,BDSM-utlevande samt njutande. Livet ska avnjutas och extraodinära människor kräver extraordinära lösningar.

Det är normalt att känna ett viss mått nervositet och kanske till och med oro, vad kommer jag klara av att hantera? Kommer jag att gås tillmötes? Anpassas sessionen efter mina behov eller Dominans? Är jag fel person att söka dessa upplevelser? Är det fel av mig att känna sådana här behov av upplevelser, blir jag ”en sån där”? Frågorna kan säkert vara många, för mig som har detta som vardag är inget särskilt märkligt, inte heller förfrågningarna och fantasier mina bokare gör mig obekväm oftare mer inspirerad.

Svaret på frågor som ovan är är också högst individuellt, därav föregås sessionen av kommunikation och planering, därefter landar vi i gränslandet där din upplevelse blir i centrum, i en verklig session och JA jag anpassar mig också kontinuerligt efter dina behov och din dagsform...

Kanske du vill uppleva hur det känns att vara helt fråntagen din möjlighet att röra dig - rep, bojor, plast, trånga låsta utrymmen, möjligheterna finns.

Kanske du vill slippa ansvaret av att själv bestämma när du ska andas? Kan du vilja underkasta dig mina fötter, känna tyngden från mina bara fötter mot din kropp, eller hur mina klackar känns mot ditt skin?

Ska jag utforska din mun med mina handskklädda händer, eller fylla ut den med din mun med min strap-on eller något annat lämpligt?

Är nylonklädda fötter med rödmålade tånaglar i ditt ansikte din dröm?

Är känslan av varm urin som strålar över dig från den kvinna du nu valt att underkasta dig upphetsande, vill du ha det i munnen, på ditt kön, i dig?

Valet är ditt.

Kanske piskor och bestraffning av olika slag lockar, kanske du njuter av tanken att jag sitter i en sexig minimal trosa i ditt ansikte medan du kippar efter luft, kanske är det en latexklädd rumpa som täcker ditt ansikte som får dig att gå igång. Vill du helt överlämna dig och låta mig köra mitt program?

Helt fråntas dina egna val?

Du kanske har kommit fram till att du vill bli överfallen, få andningen kontrollerad (kvävd delvis/ i sektion eller helt) nedbråttad, uppbunden, förnedrad, exponerad, eller förbli en hemlighet?

Gillar du att känna min kurviga kropp i olika material som plast, läder, kostym, eller latex mot din hud, känna känslan av handskar mot din din kind. Utforska ögonkontakt under bestraffning, lyda, känna smärta och njutning separat eller i kombination. Vad får dig att njuta och om du är nyfiken ny i scenen eller har ett scenario du vill uppleva, vad tror du att du skulle gilla?

Vi skapar Din scen gemensamt!

Var kreativ! Jag lyssnar!

Jag jobbar under sekretess och diskretion samt värdigt bemötande är min devis. 

Vad krävs av dig som bokar: 

Om du tagit dig igenom texten hitintills har vi båda en större chans till ett tryggt och mer träffsäker verkligt utforskande möte. Som du märker finns en uppsjö att utforska inom det som generellt kallas BDSM, inget är rätt eller fel, det viktiga är att detta är DIN tid och att min tid och ork också respekteras.  Av den anledningen tas en bokningsavgift på 600 sek ut i förskott, vid det tillfället behöver du vara klar med att du vill igenomgå en session, det är sedan upp till dig att så tydligt som möjligt beskriva dina behov och önskemål

Bokningsavgiften returneras ej vid avbokning från ditt håll men i händelse av avbokning från mig. Min tid och min energetiska planering inför ett möte räknas som arbetstid.

Bokningsavgiften ligger dig tillgodo vid sessionens start då resterande belopp betalas på avtalat vis, det finns diskreta lösningar på betalning att tillgå. Min bokare kommer att underrätta mig att din bokning kommit in, jag tar kontakt med dig och vid det laget ställer jag kravet att du är förberedd med dina önskemål men också gränser, jag kan inte gissa mig till vad som tänder eller släcker just dig. 

Jag inviterar dig varmt att skriva hur dina fantasier och känslor ser ut i detalj i det du önskar uppleva så blir min pricksäkerhet bättre när jag planerar och vi genomför just Din stund.

Jag har full förståelse för att du kan vara ovan vid att fritt uttala för dig själv vad du verkligen vill uppleva men mitt tips är att du stannar i tanken av vårt möte, skriver ner hur det ser ut, miljö, utformandet av sessionen, vilka inslag som ska ingå i Din upplevelse, vilka leksaker och props du kan tänkas se i din vision, har du egna leksaker du vill ha med, hur du ser dig vara klädd eller avklädd och hur du ser mig klädd, vad är känslan i den miljö Din upplevelse ska utspela sig i, vad är kulissen/ lokalen i dina fantasier. Var detaljrik så blir träffsäkerheten bättre. 

Självklart ha jag under två decenniers vägledande dominerande noterat vad som uppskattas av flertalet men detta är verkligen din stund och det är viktigt för mig att vårt möte känns spännande, givande, självklart utmanande men också ”heligt/ så högtidligt det kan bli” Jag vill ta dig dit! 

Vid vårt möte vill jag att du är hel och ren samt artig och lyssnar precis som jag. Kommunikation sker på svenska eller engelska.

Vart och hur ses vi?

Stockholm:

Plats behöver främst lösas av dig som bokar. Jag har tillgång till en traditionell dungeon på Kungsholmen till ett pris av 600 sek/ h & 1000 sek/ h för två timmar exklusive sessionspris.

Är du redo att exponeras på en mer öppen klubb med mer utrymmen att utforska i , dock med andra okända är kostnaden 300 sek/ session (cruising/ kinkyklubb på Fridhemsplan)

Vill man ha ytterligare diskretare plats har jag tillgång till en studio i centrala Stockholm för samma pris som ovan.

Vissa känner sig inte bekväma i dessa miljöer och behöver vara i sin egen miljö / eller specifik miljö för just sin önskade utlevnad. Här kan det röra sig om en kontorsmiljö, källare, vind, utomhus eller på hotell. Bokaren står i förväg för samtliga merkostnader / hyra av lokal (tips är air bnb eller att söka på eget hotellrum/ hostel via booking.com) och mina resekostnader vid session på annan ort än Stockholm.

Notera alltså att jag inte tar emot incalls utan gör outcalls som det även kallas i mitt fält av arbete samt att jag kan hjälpa till med bokning av dungeon & studion vid betalning i förskott för lokalhyra.

Vi avtalar en tid som passar bägge, Du beskriver dina önskemål, fasta och lösa gränser , dvs det du absolut inte vill uppleva/ utforska samt vad du kanske kan tänka dig utforska om du är uppvärmd och känner tillit.

Vid träff får du mer än gärna ta med dina leksaker om du har sådan, jag tar med mina props efter överenskommelse och vad jag känner in. Jag har mött många människor så jag har hunnit skaffa en viss förståelse om vad som kan kännas aktuellt utifrån den information jag får från bokaren.

Pris Stockholm från 3900 sek/ h

Utanför Stockholm:

Jag reser också i utbyte mot en förbetald ersättning för resa samt restid enligt överenskommelse.

Vad händer efteråt?

En session hålls normalt sett 1 h, vissa erfarna som har erfarenhet av vad som kan dyka upp hos dem och egna verktyg att hantera det kan välja en kortare session, jag rekommenderar en längre session på 2 h uppåt. Priset blir mer fördelaktigt och jag har en god chans att ge dig eftervård, omtanke samtal och verktyg att hantera vad som uppkommit hos oss båda under sessionens gång. Och reaktion på verkan uppkommer alltid.

Jag är lugn och metodisk med en beteendevetenskaplig bakgrund och långt praktiserande av att hålla space och coacha andra människor.

Jag har inte möjlighet till en evig support efter vår session är över men en hälsning när du är redo efteråt så väl som bokning av nya session är fullt möjlig att göra. Ofta upplever jag att kvaliteten på utbytet blir ännu bättre med tiden och det viktigaste är att du känner dig trygg att utforska det du av olika anledningar ska utforska med just mig under dessa omständigheter.

Väl mött!

Luna som striptesedansös:

Luna har en gedigen danskarriär bakom sig och bjuder på extraordinarie shower anpassat för stora eller små publiker. Med lång erfarenhet och erotikscener både internationellt och inom Sverige med över 5000 åskådare lovar hon att ge det där extra för att göra din tillställning ännu bättre.

Luna som modell/ showartist/ värdinna:

Luna är intellektuellt, kreativ och flörtigt lagd med en stor professionalism ser hon till att möta dina och din publiks specifika behov av hennes tjänster. Hon har värdinnat på VIP- klubbar världen över, prytt omslag och kataloger med sina modellbilder och såväl showdansat som gogo-dansat utöver sin bana i klassisk striptese. Känn dig trygg i att ni kan mötas i ett utformande som passar just dig. Bordsdam som salongsunderhållning.

Boka Luna på telefon 070-5202600 kontakt@stripphuset.seBooking agency

Dubbel striptease 2 tjejer

2 snygga strippor samtidigt till er fest. Vi erbjuder även en manlig och kvinnlig strippa i ett paket.

Våra striptease stjärnor får er fest att bli bättre. Hyr en strippa i Stockholm av oss.

Poledance / Striptease kurs

Lär dig att strippa / poledance

Vår kurs inom striptease / poledance är snart igång.
Maila oss med er intresseanmälan och lär dig strippa av de bästa

stripp artisterna i Sverige. Våra striptease kurser kommer att finnas i Stockholm.
Alla våra strippor lär ut sin konst. OBS !!! Begränsat antal platser.
Anmälan görs nedan eller per mail kontakt@stripphuset.se  

Vill ha mer information om er Poledance utbildning
Vill ansöka till er poledance utbildning
Vill samarbeta med er poledance utbildning
 
 
 
 
 
 

Villkor vid bokning av våra strippor och glamour modeller


Alla bokningar sker per telefon.
Ni behöver uppge bokarens namn och telefonnummer, plats, tid, antal modeller

och önskad tid på uppträdandet. Alla våra normala shower är ca 15-20 min.


Ni behöver tillstå med musikanläggning.
Extra shower förhandlas på plats och tillkommer grundkostnaden.
Vid bokning tar vi en handpenning som dras av ifrån hela priset. Alla uppträdanden

betalas till modellerna på plats i förskott innan de uppträder via kort, swish eller kontant.


Eller direkt till vår förmedling. Vi är moms registrerade  / arb giv registrerade och innehar f-skattesedel.
Ni bokar tryggt och säkert via oss.

Striptease är en konstform som utövas i hela världen även kallad poledance. Striptease samt poledance har blivit mera accepterat och är en form av träning, uppträdande och ett yrke. I många länder är tex magdans populärt såsom i Libanon, Indien och Pakistan där även magdans erbjuds på vanliga restauranger precis som i Sverige.


Hyr en strippa, hyr en glamourmodell, boka en strippa i Stockholm idag. Striptease på festen är alltid uppskattat.


Numera finns även tävlingar i poledance och striptease. Vi på stripphuset erbjuder er att hyra både striptease och poledance artister som har detta som yrke. Många av våra strippor / poledansare har tränat inom gymnastik och akrobatik.


Detta är en konstform som kräver dicilpin, hårt tränande och en kost som passar träningen. 

Idag har vi kunder som företagsarrangemang, privata tillställningar, mässor, kick offs osv.

Lyxa till festen med att hyra en strippa eller en glamour modell !